Rolluiken

De warmte buiten houden tijdens de zomer, en in de winter net andersom ?  En daarbij mooi meegenomen dat ze extra bescherming bieden tegen inbraak ?  Dan ben je vast op zoek naar rolluiken.  

Wij kunnen je verder helpen met inbouwrolluiken, voorzetrolluiken en opbouwrolluiken.

 

Zijn deze aan vervanging toe ? Heb je een woning of bedrijfsruimte zonder rolluiken maar wil je er toch, dan is de voorzetrolluik een prima oplossing.  Of is de renovatie net iets grondiger en vervangt u ook mee de ramen of gaat het om nieuwbouw : kies dan meteen voor extra isolatie, meer privacy en een grotere veiligheid met de opbouwrolluiken.

Sunscreens 

 

Kent u dat? Zonnestralen die op uw computerscherm vallen, als u aan het werk bent? Of op uw televisie reflecteren wanneer de

kinderen naar een namiddagfilm kijken? Zonnescreens houden de zonnestralen tegen. En tot 85% van hun warmte. Door de unieke structuur van de doeken kijkt u perfect naar buiten. Maar de voorbijgangers kijken niet naar binnen.

 

Wanneer u kiest voor elektrische beweging, wordt uw screen geleverd met een duurzame en stille buismotor die u naar wens kan bedienen met een draaiknop of afstandsbediening. Of laat uw motor aansturen door een tijdsklok en/of zonnesensor, zodat uw woning ook tijdens uw afwezigheid aangenaam koel blijft. 

 

De screen houdt de warmte buiten en garandeert een gezond en koel binnenklimaat. Ongewenste inkijk behoort tot het verleden terwijl het zicht naar buiten behouden blijft.

 

Door de brede waaier aan doeken en kleuren kan je de screen personaliseren zodat deze perfect aansluit bij de stijl van je woning. 

Zonnetenten

Tijdloos en elegant design waardoor ze bij elk terras of balkon passen.  Een mooi vormgegeven zonwering die zich perfect leent voor een rechtlijnige bouw.  In een kubusvormige cassette  als perfecte aanvulling voor moderne woningbouw.  Herkenbaar aan de heldere lijnen. Of gaat het om extreme vereisten en grote afmetingen ? Onderdelen uit speciaal gehard aluminium garanderen een jarenlange   veiligheid & betrouwbaarheid.

Ook hier is er een ruime keuze doeken en kleuren aanwezig om de stijl van je woning door te trekken !

Verandazonwering

Hebt u een veranda of pergola ? Vaak vervangen ze de woon- of eetkamer.  Vooral in de zomer is het er aangenaam warm en krijg je veel licht.  Maar bij te veel zon kan het er brandering warm worden en de zon kan verblinden.   Plaats daarom een verandazonwering ! Die koelt de ruimte af.

Ook hier is het design erg belangrijk.  Onze zonwering combineert slanke profielen met stabiliteit en betrouwbaarheid.  De veertechniek zorgt voor een gelijke doekspanning.  De verblindingsbescherming voorkomt lichtspleten en beschaduwt het oppervlak.

Garagepoorten  |  Sectionale Poorten  |  Kantelpoorten | Snelrolpoort

Kwaliteit en veiligheid, esthetiek en comfort en voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Onze isolerende poorten zijn aan de buitenkant bekleed met een uv-bestendige kunststoffolie met een natuurlijke houtlook of een luxe antracietkleurig metallic-effect. Ook een bekleding in staal is mogelijk.

Een garagepoort is tegenwoordig absoluut een volwaardig onderdeel van uw woning en daarom is een stijlvol design dat naadloos aansluit op de stijl van uw woning zeker wel iets dat mag worden verwacht van een dergelijke investering.

U kiest zelf de textuur en de kleur van uw garagepoort zodat ze een mooi geheel vormt met de rest van uw huis. 

Compactdeur

 

Zonder balansveren, lange levenscyclus en een minimum aan onderhoud ! Dat biedt onze compact industriële vouwpoort met een uniek gepatenteerd railsysteem.

Ideaal als je geen plaats hebt voor een overheaddeur. Of je wil liever geen plafondrails in het zicht hebben. Deze past echt overal !

ISS_20073_02113.jpg
lounge screen 1.jpg
Piano-Leiner-zonwering-.jpg
Piano-Leiner-zonwering-2.jpg
verandazonwering-lounge-wgb150 2.jpg
verandazonwering-lounge-wgb150 1.jpg
ISS_15946_00122.jpg
Automobilbranche_Compact Falthebetor.jpg
Als Raumtrenner geeignet.jpg